razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Muşchi de vită cu ciuperci & Copertino Riserva 2017, Masseria Dopio Passo

Copertino Riserva 2017, Masseria Dopio Passo

Un Negroamaro 100%, din regiunea Copertino (Puglia), care îmbina în mod fericit caracterul rustic al soiului cu un stil de vinificaţie modern şi expresiv. Rezultatul e un vin de culoare vişinie, cu bordură discret cărămizie, care vine cu un buchet sofisticat de fructe negre, lemn afumat şi note minerale. Corpul plin, cu o excelentă aciditate, are taninuri fine, dar bine conturate, o textură compactă şi alcool impecabil integrat. Gustul vine cu prune uscate, cireşe negre şi coacăze, la care se adaugă impresii de ciocolată amară şi trufe de pădure. Postgustul, lung şi proaspăt, lasă aluzii de smochine confiate şi senzaţii dulci-amărui, condimentate.

Muşchi de vită cu ciuperci pe canapea
Reţeta lui Costăchel | Muşchi de vită cu ciuperci pe canapea
3.5

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Abstract roşu 2020, Crama Trantu

Cartofi la cuptor greceşti & Abstract roşu 2020, Crama Trantu

Un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (judeţul Constanţa), fermentat şi maturat 18 luni în lemn de stejar. Un […]

Learn More

Fileuri de peşte alb & Gramma Aligote 2011

Culoarea este galben pal, cu o bună limpezime. Nasul, reţinut, are flori albe, caise şi soc. Gustul este rotund şi echilibrat, cu aciditate moderată şi […]

Learn More
Selection Contessa 2019, Villa Vinèa

Piersici la cuptor & Selection Contessa 2019, Villa Vinèa

Un vin de desert obţinut din Muscat Ottonel şi Gewurztraminer, strugurii fiind culeşi târziu şi deshidrataţi până la stafidire. Rezultatul este un vin memorabil şi […]

Learn More