razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Friptură cu piper şi sos forestier & Daima roşu 2021, Crama Trantu

Daima Cabernet Sauvignon-Fetească Neagră 2021, Crama Trantu

Un cupaj de Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră, originar din regiunea Murfatlar (Cernavodă, judeţul Constanţa), un vin care combină fructele negre gemoase cu notele intens condimentate ale baricului. Culoare roşu închis şi nas discret, cu coacăze negre şi senzaţii vegetale. Corp suplu, taninuri moi, aciditate moderată şi alcool bine evidenţiat (13,5%). Gust cu prune uscate, cireşe negre şi mure, la care se adaugă tonuri de lemn dulce şi scorţişoară. Postgust lung cu aluzii picante de piper negru şi cuişoare.

Friptură cu piper şi sos forestier
Reţeta lui Costăchel | Friptură cu piper şi sos forestier
3

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

DFR Chardonnay BIO 2020, Domeniile Franco-Române

Rasol de chefal & DFR Chardonnay BIO 2020, Domeniile Franco-Române

Un Chardonnay de Dealu Mare, obţinut din struguri BIO, care îmbina, cu iscusinţă, două atribute cuceritoare: prospeţimea şi onctuozitatea. Culoarea vinului este galben deschis, opalescent, […]

Learn More

Iahnie de conopidă & Vernaccia Di San Gimignano

Astăzi avem ocazia să vorbim despre o etichetă cu o denumire interesantă, de tip “doi în unu”. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un […]

Learn More
Classic Fetească Neagră 2018, Villa Vinèa

Canelloni umpluţi cu carne & Classic Fetească Neagră 2018, Villa Vinèa

O Fetească Neagră 100%, provenind din regiunea Târnavei Mici (judeţul Mureş), un vin matur, care declină fructele roşii suculente şi mineralitatea terroirului din zonă. Culoare […]

Learn More