razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Iepure cu sos de bere & Cabernet Sauvignon 2017, Vitis Metamorfosis

Cabernet Sauvignon 2017, Vitis Metamorfosis

Un Cabernet Sauvignon 100%, din regiunea Dealu Mare (comuna Vadu Săpat, judeţul Prahova), maturat 18 luni în baric, un vin ajuns în vârf de formă, cu note aromatice complexe de fructe negre şi condimente exotice. Culoare vişiniu intens, cu o fină bordură cărămizie şi nas elegant, cu coacăze, vanilie şi lemn afumat. Corp masiv, taninuri ferme, o delicată astringenţă, aciditate vie şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust intens, cu vişine supracoapte, mure şi cireşe negre. Postgust lung, cu piper, tabac şi trufe de pădure.

Iepure cu sos de bere
Reţeta lui Costăchel | Iepure cu sos de bere
3.5

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Olmaia Sant’Antimo Cabernet 2010, Col d'Orcia

Nucă de vită & Olmaia Sant’Antimo Cabernet 2010, Col d’Orcia

Contele Francesco Marone Cinzano, proprietarul cramei Col d’Orcia din regiunea toscană Sant’Antimo, este celebru pentru discreţia apariţiilor sale în public. Nu acelaşi lucru se poate […]

Learn More
DFR Merlot 2021 BIO, Domeniile Franco-Române

Raţă la cuptor & DFR Merlot 2021, Domeniile Franco-Române

Un Merlot 100%, din regiunea Dealu Mare (comuna Săhăteni, judeţul Buzău), un vin tânăr şi viguros, cu o structură compactă şi o bună aciditate, care […]

Learn More
Sauvignon Blanc 2021, Zaig

Cartofi la cuptor & Sauvignon Blanc 2021, Zaig

Un Sauvignon Blanc 100%, din regiunea Lechinţa-Teaca (judeţul Bistriţa-Năsăud), un vin sec şi mineral, cu note aromatice exotice. Culoare galben pai şi nas intens, cu […]

Learn More