razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Iepure cu sos de bere & Cabernet Sauvignon 2017, Vitis Metamorfosis

Cabernet Sauvignon 2017, Vitis Metamorfosis

Un Cabernet Sauvignon 100%, din regiunea Dealu Mare (comuna Vadu Săpat, judeţul Prahova), maturat 18 luni în baric, un vin ajuns în vârf de formă, cu note aromatice complexe de fructe negre şi condimente exotice. Culoare vişiniu intens, cu o fină bordură cărămizie şi nas elegant, cu coacăze, vanilie şi lemn afumat. Corp masiv, taninuri ferme, o delicată astringenţă, aciditate vie şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust intens, cu vişine supracoapte, mure şi cireşe negre. Postgust lung, cu piper, tabac şi trufe de pădure.

Iepure cu sos de bere
Reţeta lui Costăchel | Iepure cu sos de bere
3.5

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Pui cu smântână & Prahova Valley Fetească Albă

În mod evident la reţeta lui Costăchel se asortează de minune o Fetească Albă. Toate bune şi frumoase, dar aici ne lovim de o clasică […]

Learn More

Friptură de miel & Cabernet Sauvignon 2013, Avincis

Un Cabernet Sauvignon proaspăt, discret baricat, obţinut dintr-o vie tânără din podgoria Drăgăşanilor. Culoarea vinului este vişiniu cu bordură mov, iar nasul este mai degrabă […]

Learn More

Escalop cu sos de lămâie & Kronos Pinot Noir, Halewood

Un Pinot Noir lejer atipic, dar totuşi interesant. Mai întâi, are 13,5% alcool, dar pare un vin foarte lejer. Mai apoi, este maturat în baricuri […]

Learn More