razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Musaca de cartofi piure & Marlborough Sauvignon Blanc

Dacă eşti un iubitor de Sauvignon Blanc vinificat în stil “lume nouă”, atunci este imperios necesar să guşti măcar un vin din Marlborough, Noua Zeelandă. Culoarea galbenă cu o tentă verzuie, aromele de portocale şi soc cât şi gustul exploziv cu note de ananas, pepene galben şi vanilie sunt tot atâtea argumente pentru a încadra acest Sauvignon Blanc în categoria “bombă de fruct”. Un vin proaspăt şi crocant ce trebuie bine răcit (cam la 6-8 grade) pentru a fi servit alături de musacaua de cartofi piure propusă de Costăchel.

Reţeta lui Costăchel | Musaca de cartofi piure cu ciuperci şi praz

Related articles

Aragosta Vermentino di Sardegna 2016, Santa Maria la Palma

Peşte pane & Aragosta Vermentino di Sardegna 2016

Acest Vermentino ne reaminteşte că, în Sardinia, locul său de baştină, vinul foloseşte, printre altele, ca să astâmpere setea verilor toride. Aragosta poate părea un […]

Learn More

Cartofi cu usturoi şi sos de roşii & Caloian RheinRiesling

În ultimii ani, a început să apară şi la noi, din plantaţii tinere, Rieslingul de Rin. Considerat de către specialişti net superior Rieslingului Italian (foarte […]

Learn More

Pateuri cu brânză & Pouilly-Fumé 2014, Dominique Pabiot

Un Sauvignon Blanc de pe Valea Loarei, proaspăt îmbuteliat, din recolta anului trecut. Pentru amatorii avizaţi, nici n-ar trebui să spun mai mult. În ceea […]

Learn More