razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Musaca de cartofi piure & Marlborough Sauvignon Blanc

Dacă eşti un iubitor de Sauvignon Blanc vinificat în stil “lume nouă”, atunci este imperios necesar să guşti măcar un vin din Marlborough, Noua Zeelandă. Culoarea galbenă cu o tentă verzuie, aromele de portocale şi soc cât şi gustul exploziv cu note de ananas, pepene galben şi vanilie sunt tot atâtea argumente pentru a încadra acest Sauvignon Blanc în categoria “bombă de fruct”. Un vin proaspăt şi crocant ce trebuie bine răcit (cam la 6-8 grade) pentru a fi servit alături de musacaua de cartofi piure propusă de Costăchel.

Reţeta lui Costăchel | Musaca de cartofi piure cu ciuperci şi praz

Related articles

Pui cu ciuperci & Chardonnay, Budureasca

Costăchel ne propune un pui cu “sauce chasseur”. Vă asigur că nu e poveste vânătorească… e o reţetă cât se poate de “adevărată”. Trebuie să […]

Learn More
La Starse Coda di Volpe 2022, Terredora Dipaolo

Chifteluţe de icre & La Starse Coda di Volpe 2022, Terredora Dipaolo

O Coda di Volpe Biancha 100%, din regiunea Irpinia (Campania, sudul Italiei), un vin solar, care excelează prin senzaţii citrice, vegetale şi minerale. Culoare galben […]

Learn More

Piept de pui în pergament & Blanc de Noir 2016, Lacerta

Delicat şi elegant, acest “blanc de noirs” iubeşte ca un vin alb, dar gândeşte ca un vin roşu. Şi nu e de mirare, căci e […]

Learn More