Paste cu fructe de mare & Cuartz Brut Rosé, Crama Gîrboiu

 
18 Jul 2018
SHARE :
Cuartz Brut Rosé, Crama Gîrboiu

Cuartz Brut Rosé, Crama Gîrboiu

Iată un Pinot Noir vinificat în roze, provenind din regiunea vrânceană Coteşti, refermentat prin metoda Charmat, care poate convinge chiar şi pe cei mai sceptici amatori de bule. Are o frumoasă culoare roz pal şi o perlare delicată, iar nasul vine cu flori albe, zmeură şi fragi. Corpul este fin şi cremos, cu un rest de zahăr bine contrabalansat de aciditate. Gustul aduce în prim plan cireşe şi căpşuni, dar şi frumoase note de pâine prăjită, combinate cu senzaţii minerale. Postgustul este lung, dulce-amărui, foarte echilibrat. Un spumant prietenos şi elegant, o soluţie salvatoare pentru o porţie de paste cu fructe de mare.

Paste cu fructe de mare

Reţeta lui Costăchel | Paste cu fructe de mare

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment