razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Reuben sandwich & Arezan Crâmpoşie

Crâmpoşia este un soi de struguri care s-a născut cu dor de ducă. Originară din Drăgăşani, Crâmpoşia a trecut mai întâi Oltul ajungând în zona Dealu Mare pentru ca mai apoi să-şi continue bejenia către Dobrogea unde o regăsim în podgoria Murfatlar. Aici Crâmpoşia a încăput pe mâna talentatului vinificator Răzvan Macici care a transformat-o de n-o mai recunoşti. Dacă vă plac albele proaspete, cu nas de floare de viţă şi gust de gutuie, mere şi citrice, atunci Arezan Crâmpoşie este exact ce vă trebuie. Nu uitaţi să puneţi vinul alături de un Reuben sandwich cu varză murată şi salted beef şi orice zi se va transforma într-o duminică…

Reţeta lui Costăchel | Reuben sandwich

Related articles

Cà Vittoria Appassimento Rosso 2019, Botter

Muşchi de vită cu ciuperci & Cà Vittoria Appassimento Rosso 2019, Botter

Un Amarone la jumătate de preţ, vă tentează cumva? Şi nu e o ofertă specială, e pur şi simplu un Rosso din peninsula Salento (tocul […]

Learn More
YAM Bianco NV, Terredora Di Paolo

Cartofi noi cu ciuperci & YAM Bianco, Terredora di Paolo

Un cupaj eclectic, originar din sud-vestul Italiei, obţinut din cele mai importante soiuri locale ale regiunii Campania: Greco di Tufo, Fiano şi Falanghina. Avem de-a […]

Learn More

Varză a la Cluj & Agiorgitiko, Lafazanis

E foarte adevărat că la reţeta de “sarmale răsturnate” propusă de Costăchel s-ar potrivi de minune un vin roşu cu tanini moi. Am avut de […]

Learn More