razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Mâncare de porc cu ciuperci & Daima Fetească Neagră 2020, Crama Trantu

Daima Fetească Neagră 2020, Crama Trantu

O Fetească Neagră 100%, din regiunea Murfatlar (Dobrogea), un vin tânăr şi deja frumos rotunjit, cu note de fructe negre coapte şi accente de condimente din baric. Culoare vişiniu strălucitor şi nas sobru, cu prune afumate, vanilie şi tabac. Textură catifelată, aciditate moderată, taninuri coapte şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust elegant, cu cireşe negre, mure şi tonuri de ciocolată amară. Postgust lung, cu impresii de magiun, piper şi trufe negre de pădure.

Mâncare de porc cu ciuperci
Reţeta lui Costăchel | Mâncare de porc cu ciuperci
3

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Ripasso Valpolicella Classico Superiore 2020, Tommasi

Friptură de miel la cuptor & Ripasso Valpolicella Classico Superiore 2020, Tommasi

Un cupaj complex, obţinut din soiurile Corvina (70%), Rondinella (25%) şi Corvinone (5%), originar din regiunea Valpolicella (nord-estul Italiei), maturat 18 luni în butoaie mari […]

Learn More

Pilaf de vinete & Gramma Cuvée Vişan

Cineva îmi povestea nu demult că viţa de vie se exprimă cu atât mai bine cu cât condiţiile de clima sunt mai grele. Recunosc că […]

Learn More

Spumă de ciocolată & Noe Jerez, Gonzales Byass

Iată un Jerez dulce care iese cu totul din tipare. În primul rând, nu e un vin fortifiat, aşa cum ne-am aştepta de la un […]

Learn More