razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Pui cu ciuperci şi brocoli & Chardonnay 2021, Domeniile Mitroi

Un Chardonnay dobrogean, discret şi elegant, cu fructe galbene coapte, la care se adaugă fine senzaţii de citrice amărui şi alune prăjite. Corpul este mediu, puţin onctuos, cu alcool bine evidenţiat şi o aciditate vie. Postgustul, proaspăt şi persistent, lasă impresii de fagure de miere şi o subtilă adiere minerală.

Pui cu ciuperci şi brocoli, gratinat la cuptor
Reţeta lui Costăchel | Pui cu ciuperci şi brocoli, gratinat la cuptor
3

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Roza de Sâmbureşti 2019, Vinarte

Paste cu dovlecei & Roza de Sâmbureşti 2019, Vinarte

Un roze din Cabernet Sauvignon, discret şi elegant, vinificat într-un stil ce aminteşte de anumite exemplare din Provence. Culoarea este roz pal, cu irizaţii de […]

Learn More

Prăjitură cu fructe & Nectar Pedro Ximenez

Vă propun o scurtă incursiune în universul fabulos al celebrului vin fortifiat numit Sherry, Jerez sau Xérès. Mai întâi să vedem cum se produce un […]

Learn More

Salată niçoise & Pinot Grigio, Budureasca

Nu ştiu dacă salata niçoise a fost inventată la Nisa, la Monte Carlo sau în altă parte pe Coasta de Azur, dar cu certitudine ea […]

Learn More