razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Omletă cu trufe & Brut Zero, Edoardo Miroglio

Un spumant bulgăresc obţinut prin metoda champenoise, practic, o şampanie fără rest de zahăr care va face deliciul amatorilor avizaţi. Culoarea vinului este galben auriu, cu o perlare fină şi discretă. Nasul aduce piersici coapte, lime şi ghimbir. Corpul este amplu, sec, cu un buchet matur de sticlă. Gustul evoluează treptat de la nucă, miere şi pâine prăjită către subtile note de soc, mango şi vanilie. Postgustul este lung, cu aromă de coajă de citrice uscate, drojdii fine şi fagure de miere. Vă recomand să-l serviţi la o temperatură de 10-12 grade, alături de o minunată omletă cu trufe.

Reţeta lui Costăchel | Omletă cu trufe

Related articles

Salată de pere cu nuci & Les Deux Rives Chablis

În Burgundia, regiunea Chablis este un fel de “stat în stat”. De aici provin cele mai exclusiviste vinuri din Chardonnay, caracterizate prin aciditate şi mineralitate. […]

Learn More

Friptură de curcan & Rosado Cabernet Sauvignon, Enate

Un roze din Somontano, zonă situată în nordul Spaniei, chiar la poalele munţilor Pirinei. Vinul are o culoare intensă şi strălucitoare ce aduce a zmeură […]

Learn More
Zaiafet Roşu 2021, Velvet Winery

Pizza Margherita & Zaiafet Roşu 2021, Velvet Winery

Un Cabernet Sauvignon 100%, originar din regiunea Dealu Mare (Tohani/Gura Vadului, judeţul Prahova), un vin demisec, maturat în inox, colocvial şi uşor abordabil, care se […]

Learn More