razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Omletă cu trufe & Brut Zero, Edoardo Miroglio

Un spumant bulgăresc obţinut prin metoda champenoise, practic, o şampanie fără rest de zahăr care va face deliciul amatorilor avizaţi. Culoarea vinului este galben auriu, cu o perlare fină şi discretă. Nasul aduce piersici coapte, lime şi ghimbir. Corpul este amplu, sec, cu un buchet matur de sticlă. Gustul evoluează treptat de la nucă, miere şi pâine prăjită către subtile note de soc, mango şi vanilie. Postgustul este lung, cu aromă de coajă de citrice uscate, drojdii fine şi fagure de miere. Vă recomand să-l serviţi la o temperatură de 10-12 grade, alături de o minunată omletă cu trufe.

Reţeta lui Costăchel | Omletă cu trufe

Related articles

Quattronotti Appassimento Negroamaro 2020, Montemajor

Chili con carne & Quattronotti Negroamaro 2020, Montemajor

Un vin roşu care te uimeşte, din cel puţin trei motive. Mai întâi, e perfect echilibrat şi gata de băut, chiar dacă a trecut mai […]

Learn More

Tartă de mazăre & Vina Tobia Rosado 2012

Soiul Garnacha este favoritul enologului spaniol Oscar Tobia când vine vorba de rosé-uri şi asta deoarece strugurii au o culoare ceva mai pală şi un […]

Learn More
Talo Negroamaro 2020, San Marzano

Fasole cu afumătură & Talo Negroamaro 2020, San Marzano

Un Negroamaro din regiunea Salento (sudul extrem al Italiei), un vin tânăr, vivace şi colocvial, care livrează, fără ocolişuri, plăcerea plenară a fructelor negre supracoapte. […]

Learn More