razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Praz cu măsline & Moulin de Gassac Chardonnay 2023, Famille Guibert

Moulin de Gassac Chardonnay 2023, Famille Guibert

Un Chardonnay 100%, din regiunea Hérault (Pays d’Oc, sudul Franţei), un vin proaspăt şi lejer, maturat în inox, cu note aromatice delicate de fructe tropicale şi citrice coapte. Culoare galben pai şi nas reţinut, cu flori albe de câmp, coajă de grapefruit şi fagure de miere. Corp suplu, aciditate intensă şi alcool perfect integrat (13%). Gust suculent, cu măr verde, lime şi piersică. Postgust tonic, cu senzaţii de citrice dulci amărui şi aluzii minerale.

Praz cu măsline
Reţeta lui Costăchel | Praz cu măsline
3

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Chili con carne & Caloian Merlot, Oprişor

Sper să nu supăr pe nimeni numind această reţetă “nepretenţioasă”, dar mie aşa mi se pare. În consecinţă, pentru a o acompania, ne trebuie un […]

Learn More
Solo Quinta 2017, Cramele Recaş

Culibiaca cu peşte & Solo Quinta 2017, Cramele Recaş

Chiar dacă, în fiecare an, cel de-al cincilea soi care intră în componenţa cupajului Solo Quinta se schimbă (dar este întotdeauna un soi roşu vinificat […]

Learn More

Fasole verde cu ciuperci & Sauvignon Blanc, Edoardo Miroglio

Nova Zagora – un mic orăşel din sud-estul bulgariei – şi-a câştigat o binemeritată notorietate datorită podgoriilor care-l înconjoară. De aici, mai precis din împrejurimile […]

Learn More