Pui cu ciuperci, lămâie şi busuioc & Alira Rosé 2017, WineRo

 
16 May 2018
SHARE :
Alira Rosé 2017, WineRo

Alira Rosé 2017, WineRo

Un cupaj de Fetească Neagră şi Cabernet Sauvignon, vinificat în rozé, care nu va trece neobservat, chiar şi la o degustare “în orb”. O combinaţie eclectică de senzaţii frivole şi sofisticate, un vin seducător înainte de toate. Culoarea este trandafirie, la propriu, cu un nas care aduce note de flori de portocal şi de salcâm, la care să adaugă subtile senzaţii minerale. Corpul este viguros, cu o excelentă aciditate şi cu alcool impecabil integrat. Gustul este dominat de grapefruit roz, piersici coapte şi corcoduşe acrişoare. Postgustul, persistent şi crocant, lasă impresii de citrice dulci amărui. Un rozé excelent, foarte “băubil”, pe care vi-l recomand alături de un pui cu ciuperci, lămâie şi busuioc.

Pui cu ciuperci, lămâie şi busuioc

Reţeta lui Costăchel | Pui cu ciuperci, lămâie şi busuioc

Dacă ţi-a plăcut acest articol, « abonează-te la newsletter »
Înainte de a te abona, « vezi arhiva de corespondenţă »

 
Add Comment