razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Plăcintă cu brânză de vaci şi stafide & Gewurztraminer demidulce 2021, Lechburg

Gewurztraminer demidulce 2021, Lechburg

Un Gewurztraminer 100%, din regiunea Lechinţa (judeţul Bistriţa-Năsăud), obţinut din struguri BIO, un vin demidulce, aromatic şi cu o aciditate moderată. Culoare galben intens şi nas expresiv, cu tonuri gutuie coaptă şi fagure de miere. Corp onctuos, un consistent rest de zahăr parţial compensat de aciditate şi alcool bine integrat (13,5%). Gust plin, cu soc, peltea de trandafiri şi pară bergamotă. Postgust lung, cu senzaţii de citrice dulci-amărui şi note minerale.

Plăcintă cu brânză de vaci şi stafide
Reţeta lui Costăchel | Plăcintă cu brânză de vaci şi stafide
2.5

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Abstract 2017, Crama Trantu

Mâncărică de purcel & Abstract roşu 2017, Crama Trantu

Un cupaj dobrogean, din Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră, tânăr şi neliniştit, vinificat într-un stil “New World”, cu o bună astringenţă şi cu un […]

Learn More
Mistinguett Cava Brut Rosé, Masia Vallformosa

Praz gratinat & Mistinguett Cava Brut Rosé

Un spumant rozé, obţinut din Garnacha (Grenache) şi Monastrell (Mourvèdre), originar din regiunea Penedès, epicentrul catalan al producţiei de Cava. Un vin elegant precum o […]

Learn More
Bacanta Chardonnay 2019, Crama Gîrboiu

Chifteluţe de peşte & Bacanta Chardonnay 2019, Crama Gîrboiu

Un Chardonnay din regiunea vrânceană Coteşti, fermentat şi maturat în lemn, un vin echilibrat şi frumos evoluat, care reuşeşte să se impună fără a face […]

Learn More