razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Rizoto cu pui & Crémant de Bourgogne Réserve

Un spumant obţinut prin metoda champenoise din Pinot Noir, Chardonnay, Gamay şi Aligoté. Culoarea este galben pal cu tonuri verzui, vinul perlează abundent în pahar. Nasul aduce drojdii fine, pâine proaspătă, miere şi migdale. Gustul este sec, acid, cu mere verzi, caramel şi miez de nucă. Postgustul este lung, fructat, cu note elegante, amărui. Se asortează perfect cu oricare din variantele reţetei de rizoto cu pui propusă de Costăchel.

Reţeta lui Costăchel | Rizoto cu pui

Related articles

Rizoto cu morcovi, portocale şi migdale & Chardonnay Planeta

Iată un vin care mi-a reamintit o carte ce mi-a marcat copilăria: Insula misterioasă. Ca şi povestirea lui Jules Verne, vinul este foarte complex, are […]

Learn More

Fasole verde mocănească & Caloian Sauvignon Blanc

Dacă reţeta lui Costăchel de păstăi cu mujdei, la origine din Ardeal, a fost consacrată tocmai în Dobrogea, nu văd nici un motiv să n-o […]

Learn More
Belstar Prosecco Brut, Bisol

Salată de ton cu mere & Belstar Prosecco Brut, Bisol

Un spumant lejer, delicat şi totuşi foarte direct în exprimare, care poate fi, dacă i se dă ocazia, cel mai bun prieten al mizilicurilor aruncate […]

Learn More