razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Aripioare chinezeşti la cuptor & Leat 6500 Roze

Un rose din Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră semnat de enologul Răzvan Macici. Un vin din podgoria Murfatlar care ne duce cu gândul la rose-urile din sudul Franţei. Cu un nas discret de căpşuni, zmeură şi litchi acest vin se anunţă un veritabil cuceritor al sexului frumos. Dacă punem la socoteală corpul onctuos cu note de fructe roşii de pădure, cireşe albe foarte coapte şi vanilie avem un tablou complet al unui rose ce poate convinge cu uşurinţă chiar şi pe băutorii de vin roşu. Impresia de final se rezumă în trei cuvinte: proaspăt, elegant, subtil… Un rose care se potriveşte ca o manuşă la arpioarele chinezeşti picante propuse de Costăchel.

Reţeta lui Costăchel | Aripioare chinezeşti la cuptor

Related articles

Tartă de mazăre & Vina Tobia Rosado 2012

Soiul Garnacha este favoritul enologului spaniol Oscar Tobia când vine vorba de rosé-uri şi asta deoarece strugurii au o culoare ceva mai pală şi un […]

Learn More
Briz Freschissimo, San Simone

Cartofi noi la cuptor & Briz Freschissimo, San Simone

Când ai nevoie de-un vin cu puţin “fizz” (dar nu prea mult), proaspăt şi revigorant (dar nu exagerat), cu care să începi o masă colocvială […]

Learn More

Aripioare chinezeşti & Praepositus Kerner 2012, Abbazia di Novacella

Kerner-ul, soi destul de rar întâlnit în România, provine din nordul Italiei (Alto Adige), are un părinte german (Riesling) şi unul italian (Schiava) şi un […]

Learn More

1 Comment

Comments are closed.