razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Ficăţei cu sos & Conu Albu Chardonnay Baric 2017, Crama Viişoara

Conu Albu Chardonnay Baric 2017, Crama Viişoara

Un Chardonnay dobrogean din regiunea Viişoara, discret baricat, un vin care conjugă cu multă fineţe senzaţiile citrice cu notele de miere şi vanilie. Culoarea este galben auriu strălucitor, iar nasul vine cu grapefruit, lime şi aluzii minerale. Are o textură onctuoasă, o bună aciditate şi alcool perfect integrat. Gustul aduce mere pârguite şi pomelo, la care se adaugă impresii de mentă şi vanilină. Postgustul lung şi echilibrat lasă arome de lemn afumat, coajă de citrice şi ierburi condimentate.

Ficăţei soté cu costiţă afumată şi sos de vin
Reţeta lui Costăchel | Ficăţei soté cu costiţă afumată şi sos de vin
3.5

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Rasol de chefal & Chardonnay Budureasca

Un prieten mi-a propus de curând să mergem cu barca, în largul mării, la pescuit chefal. A trebuit sa-l refuz politicos. Această perspectivă, sincer, mă […]

Learn More
Cupola Sanctis 2017 Sfinţii Petru şi Pavel, Crama Oprişor

Budincă de cartofi & Sfinţii Petru şi Pavel 2017, Crama Oprişor

Dacă sunteţi în căutarea unui vin roşu, tânăr şi uşor de băut, cu o discretă amprentă de baric, vă asigur că cel de azi este […]

Learn More

Salată de varză cu nuci & Sole Sauvignon Blanc

Astăzi, mi-e aproape imposibil să scriu un review obiectiv, deoarece îmi place soiul Sauvignon Blanc aproape necondiţionat. Am să fac totuşi un efort… Turnat în […]

Learn More