razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Pește la cuptor & 3 Passo Bianco 2021, Cielo e Terra

3 Passo Bianco BIO 2021, Cielo e Terra

Un cupaj apetisant de Chardonnay și Fiano, obținut din struguri BIO cultivați în regiunea Puglia – una dintre cele mai însorite zone viticole din sudul Italiei. Culoarea vinului este galben pai, foarte deschis, iar nasul, impetuos și complex, vine cu fructe galbene coapte, note florale și ierburi condimentate. Corpul este plin și onctuos, cu alcool perfect integrat și un rest de zahăr (7 g/l) bine compensat de aciditate. Gustul aduce pepene galben, caise și mango, la care se adaugă fine senzații minerale. Postgustul, lung și intens, lasă impresii dulci acrișoare de grapefruit, fagure de miere și lime.

Pește la cuptor în pergament
Reţeta lui Costăchel | Pește la cuptor în pergament
3

Evaluarea vinului

1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)

Related articles

Conu Albu Chardonnay Baric 2017, Crama Viişoara

Ficăţei cu sos & Conu Albu Chardonnay Baric 2017, Crama Viişoara

Un Chardonnay dobrogean din regiunea Viişoara, discret baricat, un vin care conjugă cu multă fineţe senzaţiile citrice cu notele de miere şi vanilie. Culoarea este […]

Learn More

Dovlecei umpluţi cu brânză & Fume sec, Budureasca

Cine vrea să-şi diversifice dieta estivală va alege, cu siguranţă, reţeta cu dovlecei propusă de Costăchel. Cine vrea să adauge şi un supliment de emoţie […]

Learn More
Prosecco Superiore Extra Dry, La Marca

Salată de crudităţi & Prosecco Extra Dry, La Marca

Un spumant clasic, din regiunea italiană Valdobbiadene, realizat din soiul Glera prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), care te cucereşte, din capul locului, […]

Learn More