
Paste cu piept de pui & Jazz Band 2017, Domeniile Panciu
Un spumant brut din Chardonnay, Pinot Noir şi Fetească Regală, originar din regiunea Ţifeşti (Panciu, judeţul Vrancea), obţinut prin metoda clasică (refermentare în sticlă). Culoare […]

Culibiaca cu peşte & La Mule Rosé 2023, François Lurton
Un Syrah 100%, vinificat în rozé, originar din Pays d’Oc (sudul Franţei). Un vin discret şi delicat, cu note de fructe roşii de pădure şi […]

Cotlet de porc & Barriquello Syrah 2022, Impresario
Un Syrah 100%, originar din Republica Moldova, maturat 9-12 luni în butoaie de stejar, un vin tânăr şi vivace, cu note de fructe roşii şi […]

Budincuţe dulci de must & Vox Dei alb dulce 2022, Domeniile Franco-Române
O Tămâioasă Românească 100%, din regiunea Dealu Mare (comuna Săhăteni, judeţul Buzău), un vin dulce cu note aromatice intense şi o construcţie precisă, care îmbina […]

Sandvici pané & Domaine de Targuerie Blanc 2023, François Lurton
Un cupaj de Colombard şi Ugni Blanc (alias Trebbiano), originar din regiunea Gascogne (sud-vestul Franţei), obţinut din struguri BIO. Un vin solar, cu note de […]

Salată caldă de creveţi & Cuvée Vişan Alb 2024, Gramma Wines
Un cupaj de Sauvignon Blanc şi Fetească Albă, originar din regiunea Vişan (comuna Bârnova, judeţul Iaşi), un vin sec, echilibrat şi foarte lejer, care livrează […]

Piept de pui în pergament & Piatra Albă 2023, Château Cojusna
Un cupaj de Fetească Albă, Sauvignon Blanc şi Muscat Ottonel, produs în regiunea Cojusna (centrul Republicii Moldova). Un vin aromatic, parţial maturat în baricuri de […]

Morcovi Vichy & Academicum Muscat Ottonel 2023, Vinea Apoldia Maior
Un Muscat Ottonel 100%, din regiunea Sebeş-Apold (sud-vestul Podişului Transilvaniei), un vin cu o bună tipicitate şi prospeţime, care se exprimă cu note florale, fructate […]

Friptură de porc & La Ţigănci Fetească Neagră 2022, Velvet Winery
O Fetească Neagră 100%, originară din regiunea Dealu Mare (Tohani, judeţul Prahova), un vin complex şi elegant, ajuns într-un vârf de formă. Culoare vişiniu închis […]

Pui prăjit în crustă de muştar & Cuvée Vişan Rosé 2024, Gramma Wines
Un rozé din Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră şi Busuioacă de Bohotin, originar din regiunea Vişan (comuna Bârnova, judeţul Iaşi), un vin demisec, fructat şi foarte […]

Musaca de dovlecei & Pinot Noir 2020, Crama Avincis
Un Pinot Noir 100%, provenind din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), un vin parţial maturat, timp de 12 luni, în lemn de stejar şi apoi învechit […]

Paste cu piept de pui & Amprenta Pinot Noir Rosé 2024, Crama Jelna
Un Pinot Noir 100%, vinificat în rozé, originar din regiunea Lechinţa (judeţul Bistriţa-Năsăud), îmbuteliat într-o ediţie limitată de 3310 sticle. Un vin proaspăt, sec şi […]

Omletă californiană & Scoarţe Crâmpoşie Selecţionată 2023, Olterra
O Crâmpoşie Selecţionată 100%, din regiunea Drăgăşani (Strejeşti, judeţul Olt), un vin sec, citric şi mineral, foarte potrivit ca aperitiv sau împreună cu preparate pe […]

Dovlecei şi morcovi & Arrogance alb demisec 2022, Domeniile Franco-Române
Un cupaj din Fetească Albă (90%) şi Tămâioasă Românească (10%), originar din regiunea Dealu Mare (comuna Săhăteni, judeţul Buzău), un vin demisec cu note predominant […]

Friptura cu sos de vin & Barriquello Saperavi 2018, Impresario
Un Saperavi 100%, originar din Republica Moldova, maturat 12 luni în butoaie de stejar, un vin complex, ajuns la maturitate deplină, cu note de fructe […]