Un cupaj inedit de Sauvignon Blanc şi Tămâioasă Românească, provenind din regiunea Dealu Mare (comuna Săhăteni, judeţul Buzău), obţinut din struguri BIO. Un vin demisec care reuneşte prospeţimea fructelor galbene pârguite cu notele picante ale busuiocului. Culoare galben deschis şi nas elegant, cu ardei gras, soc şi senzaţii minerale. Textură compactă, un discret rest de zahăr perfect compensat de aciditate şi alcool bine evidenţiat (14,5%). Gust plin, cu grapefruit alb, piersică şi pomelo, la care se adaugă ierburi condimentate şi aluzii calcaroase. Postgust cu impresii tonice de citrice dulci amărui. Temperatura optimă de consum: 3-7°C.

Evaluarea vinului
1 stea: 75-79 puncte (decent)
2 stele: 80-84 puncte (bun)
3 stele: 85-89 puncte (foarte bun)
4 stele: 90-94 puncte (excelent)
5 stele: 95-100 puncte (dumnezeiesc)
