razvan@paharnicul.ro | +40 744 588 570

Pulpă de porc în pergament & Cabernet by Enira

De obicei ne aşteptăm de la un Cabernet Sauvignon 100% să ne zguduie simţurile prin masivitate şi robusteţe. Ei bine, există excepţii de la regulă şi vinul de azi este tocmai una dintre ele. Culoarea acestui Cabernet este vişiniu închis, opac iar nasul ne îmbie cu arome de coacăze, cafea şi mentă. Surprinde plăcut prin taninurile ferme dar bine şlefuite, fără asperităţi sau accente extractive. Corpul este rotund şi elegant cu note de cireşe amare, vişine supracoapte şi lemn afumat. În postgust rămân senzaţii dulci de afine combinate cu atingeri de migdale amare.

Reţeta lui Costăchel | Pulpă de porc în pergament

Related articles

Chifteluţe marinate & Perle de Roseline Rosé 2015

Ca orice “rosé de Provence” care se respectă, Perle de Roseline este un asamblaj de soiuri roşii tipice sudului Franţei, vinificate în roze: Cinsault, Grenache, […]

Learn More

Varză dulce cu carne & Prince Ştirbey Novac

Partea din reteta lui Costachel care imi place cel mai mult este cea cu indemnul “mai adaugati vin, nu va zgarciti!”. Si daca maestrul bucatar […]

Learn More

Chifteluţe picante & Malbec, Michel Torino

Deoarece Costachel ne propune un spectacol total cu reteta lui, eu nu doresc defel sa-l contrazic! Pai daca e bal, bal sa fie… si un […]

Learn More